ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κορωνοϊός: Θετικός ο Κροάτης προπονητής πριν από το ματς με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού U21

Κορωνοϊός: Θετικός ο Κροάτης προπονητής πριν από το ματς με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού U21

Χωρίς τον προπονητή της θα παραταχθεί η ποδοσφαιρική Εθνική Ελπίδων της Κροατίας στην αναμέτρησή της με την Ελλάδα, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν ομοσπονδιακός προπονητής της «Χρβάτσκα» βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κατά συνέπεια θα απουσιάσει τόσο από το ματς με το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσο και σε εκείνο που ακολουθεί με την Τσεχία, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σε καραντίνα δεν μπήκε μόνο ο 42χρονος προπονητής, αλλά και ολόκληρο το επιτελείο του, ύστερα από σχετική απόφαση της Κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, στην άκρη του πάγκο της Εθνικής Κροατίας θα κάτσει -ως υπηρεσιακός- ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Παίδων, Τόμισλαβ Ρουκάβινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, οπότε προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν έχει νοσήσει από τον ιό COVID-19 και κάποιος από τους νεαρούς διεθνείς παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.