ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμη να κάνει επαγγελματία έναν 15χρονο «θαύμα της φύσης» (βίντεο)

Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμη να κάνει επαγγελματία έναν 15χρονο «θαύμα της φύσης» (βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η γαλλική ομάδα σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον αμυντικό Ελ Σαντάιγ Μπιτσιαμπού που αγωνίζεται στην Κ-19 λόγω των τραυματισμών.

Έτοιμη να κάνει επαγγελματία τον 15χρονο σέντερ μπακ Ελ Σαντάιγ Μπιτσιαμπού, ύψους 1,95 και 96 κιλών, φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει το France Football.

​O προπονητής της γαλλικής ομάδας, Τόμας Τούχελ, το σκέφτεται σοβαρά λόγω των πολλών τραυματιών σε συνδυασμό με το βαρύ πρόγραμμα.

Ο Μπιτσιαμπού αγωνίζεται φέτος με την ομάδα Κ-19 της Παρί και αν τελικά πάρει προαγωγή για τη γαλλική ομάδα, θα γίνει ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.

​Το νυν ρεκόρ κατέχει ο Κίνγκσλεϊ Κομάν που σε ηλικία 16 ετών οκτώ μηνών και τεσσάρων ημερών έπαιξε σε ένα ματς με τη Σοσό.

Γεννημένος τον Μάιο του 2005, ο Μπιτσιαμπού το 2017 σε ηλικία 12 ετών ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα σε τουρνουά που είχε γίνει στην Τενερίφη, με τους ανθρώπους της Παρί να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ήταν όντως στην ηλικία που είχαν δηλώσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/8esart/status/1274430624464605184

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.