
Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ και ο Κασεμίρο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μετά από τεστ στα οποία υποβλήθηκαν.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (7/11) από τους Μαδριλένους, ο βραχύσωμος αρχηγός της εθνικής Βελγίου και ο Βραζιλιάνος μέσος, Κασεμίρο, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και κατά συνέπεια, δεν θα παίξουν στην αυριανή (8/11) αναμέτρηση με την Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της La Liga.
“Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι τα τεστ που έκαναν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες Κασεμίρο και Αζάρ είναι θετικά στον κορωνοϊό.
Όλοι οι άλλοι παίκτες και το προσωπικό υποστήριξης της πρώτης ομάδας, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου που συνεργάζονται άμεσα μαζί τους, είχαν αρνητικά αποτελέσματα κατά την ίδια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε χθες”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.