ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτές ήταν οι τελευταίες του λέξεις πριν πεθάνει

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτές ήταν οι τελευταίες του λέξεις πριν πεθάνει

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου θρύλου Ντιέγκο Μαραντόνα. Σύμφωνα με εφημερίδες της Αργεντινής, πέθανε στον ύπνο του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Αργεντινός θρύλος υπέστη έμφραγμα στο σπίτι του την Τετάρτη, μόλις δύο εβδομάδες αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Το πρωί της ίδιας μέρας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, όταν ο Μαραντόνα ξύπνησε και κατέβηκε για πρωινό, έδειχνε χλωμός και παραπονέθηκε ότι κρύωνε. «Me siento mal» («Δεν νιώθω καλά») είπε στον ανιψιό του, προτού επιστρέψει στο κρεβάτι του, στην έπαυλή του στο Μπουένος Άιρες.

Λίγο πριν το μεσημέρι, μια νοσοκόμα βρήκε τον Μαραντόνα χωρίς τις αισθήσεις του και τηλεφώνησε αμέσως για βοήθεια. Όμως ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε στην πολυτελή οικία το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσαν τοπικά ΜΜΕ για τον πρώην σταρ της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα, οι τραυματιοφορείς που εκλήθησαν στο νοικιασμένο σπίτι προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 60χρονο στη ζωή, όμως ήταν πολύ αργά.

«Μια έκθεση νεκροψίας που διέρρευσε στα ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρει ότι πέθανε στον ύπνο του μετά από συγκοπή, μόλις δύο εβδομάδες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο έχοντας χειρουργηθεί για την αφαίρεση ενός θρόμβου στον εγκέφαλο», γράφει η Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τριήμερο πένθος ανακήρυξε στην Αργεντινή ο πρόεδρος της χώρας Αλμπέρτο Φερνάντεζ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση. «Μας πήγες στην κορυφή του κόσμου. Μας χάρισες απίστευτη ευτυχία. Ήσουν ο πιο σπουδαίος», ανέφερε σε ανάρτησή του ο ηγέτης, ευχαριστώντας τον Μαραντόνα που υπήρξε, και συμπληρώνοντας ότι η απώλειά του θα είναι αισθητή στους Αργεντινούς για πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.