ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Serie A: Κέρδισε την Φιορεντίνα και χωρίς Ζ.Ιμπραϊμοβιτς η Μίλαν

Serie A: Κέρδισε την Φιορεντίνα και χωρίς Ζ.Ιμπραϊμοβιτς η Μίλαν

Η ευκαιρία αυτή τη φορά δεν πήγε χαμένη για τη Μίλαν. Παρότι οι «ροσονέρι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, έδειξαν πως μπορούν και χωρίς αυτόν.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι εκμεταλλεύτηκε την “γκέλα” της Γιουβέντους, επικρατώντας άνετα εντός έδρας της Φιορεντίνα με 2-0.

Η Μίλαν παρέμεινε μόνη πρώτη κι αήττητη, ούσα στο +5 από τις δεύτερες Ίντερ και Σασουόλο, συνεχίζοντας την τρελή πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο Ρομανιόλι στο 17ο λεπτό μετά την κεφαλιά του Κεσί άνοιξε το σκορ για την Μίλαν, με τον Κεσί να σκοράρει έντεκα λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι για το 2-0. Στο 40ο λεπτό η Μίλαν κέρδισε νέο πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά ο Κεσί δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντραγκόφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Μιλανέζους να φτάνουν άνετα στη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.