ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αργεντινή: Αγωνία για τον θρυλικό προπονητή Αλεχάνδρο Σαμπέγια – Μπήκε στο νοσοκομείο (φωτό)

Αργεντινή: Αγωνία για τον θρυλικό προπονητή Αλεχάνδρο Σαμπέγια – Μπήκε στο νοσοκομείο (φωτό)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια, προπονητής της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014.

Μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη και για την Αργεντινή ήταν ένα βαρύτατο πλήγμα, το ποδόσφαιρο στη χώρα του τάγκο ζει μια νέα αγωνία. Ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια βρίσκεται σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες έχοντας προβλήματα υγείας και όλοι στην Αργεντινή προσεύχονται για τον 66χρονο προπονητή.

Ο Σαμπέγια την Πέμπτη είχε μπει στο Καρδιαγγειακό Ινστιτούτο της πόλης του Μπουένος Άιρες έχοντας αρρυθμία και τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του έγινε χειρότερη λόγω μιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Από το περιβάλλον του άλλοτε προπονητή της Εθνικής Αργεντινής, με την οποία έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ το 2014 στη Βραζιλία, αναφέρεται πως δεν είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή του, όμως, είναι εξαιρετικά ευαίσθητος αυτή τη στιγμή και λαμβάνει ισχυρές δόσεις αντιβιοτικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε καλά στους ελέγχους που του έγιναν αλλά ο πυρετός που παρουσίασε τις τελευταίες ώρες σήμανε συναγερμό στο νοσοκομείο.

Ήδη ο επίσημος λογαριασμός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.