ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκαριστικό το βίντεο με την ομοιότητα ανάμεσα σε Ν.Μαραντόνα και Λ.Μέσι (βίντεο)

Σοκαριστικό το βίντεο με την ομοιότητα ανάμεσα σε Ν.Μαραντόνα και Λ.Μέσι (βίντεο)

Αρκετές φορές ποδοσφαιριστές νομίζουμε ότι μας θυμίζουν κάποιον από το παρελθόν, όμως αυτό που συμβαίνει με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Λιονέλ Μέσι δεν έχει προηγούμενο.

Ένας χρήστης του Twitter όμως πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το πώς ο σταρ της Μπαρτσελόνα έμοιαζε στον «Ντιεγκίτο» στα όσα έκανε μέσα στο γήπεδο.

«Ποδιές», ντρίπλες, ασίστ – έτοιμα γκολ, όλα μοιάζουν τόσο πολύ που ένας μη ποδοσφαιρόφιλος πιθανόν να νόμιζε πως έβλεπε τον ίδιο παίκτη.

Το πιο ανατριχιαστικό από τα στιγμιότυπα είναι πως το 2006 ο19χρονος Μέσι πέτυχε ακριβώς το ίδιο γκολ που είχε βάλει 20 χρόνια πριν ο Μαραντόνα στους Άγγλους με το φοβερό του σόλο.

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.