Έμειναν στην ιστορία: Το «αχτύπητο δίδυμο» επιθετικών που δεν έχανε ποτέ (φωτο)

Έμειναν στην ιστορία: Το «αχτύπητο δίδυμο» επιθετικών που δεν έχανε ποτέ (φωτο)

O José Roberto Gama de Oliveira ή αλλιώς Bebeto στη Βραζιλία λατρεύεται σαν θεός, αλλά στην Ευρώπη δεν είχε ποτέ το μεγάλο συμβόλαιο που άξιζε.

Αγωνίστηκε στη Λα Κορούνια και τη Σεβίλλη πάντα δικαιώνοντας τους προπονητές που τον επέλεξαν.

Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ του 1994, απόλαυσαν ίσως το πιο καυτό επιθετικό δίδυμο που πέρασε ποτέ από την εθνική Βραζιλίας. Διπλά του έπαιζε ο επίσης τεράστιος Ρομάριο.

Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί σε σύλλογο, αλλά όσες φορές ξεκίνησαν μαζί βασικοί δεν έχασαν ποτέ. Οι οπαδοί της Βραζιλίας είχαν την τύχη να βλέπουν τον δαιμόνιο Ρομάριο να βασανίζει την αντίπαλη άμυνα και τον αλάνθαστο Bebeto να εκτελεί με ακρίβεια επαγγελματία δολοφόνου.

Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές μας χάρισαν και έναν από τους χαρακτηριστικότερους πανηγυρισμούς όλων των εποχών. Ο Bebeto σκοράρει πλησιάζει τη κάμερα που καλύπτει τον αγώνα στο Μουντιάλ του 1994 και πανηγυρίζει σαν να κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα 24ωρα πριν είχε γίνει ένας τρισευτυχισμένος πατέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.