ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Serie A: «Πάγωσαν» με τον Β.Όσιμεν – Αποχώρησε χωρίς τις αισθήσεις του

Serie A: «Πάγωσαν» με τον Β.Όσιμεν – Αποχώρησε χωρίς τις αισθήσεις του

Ένας ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Νάπολι, με τον Βίκτορ Όσιμεν να αποχωρεί από το γήπεδο με φορείο και χωρίς τις αισθήσεις του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άμεσα τα ιατρικά τιμ έτρεξαν πάνω του κι αποχώρησε αμέσως με φορείο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Το Sky Sport Italia, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη. Ήταν κάτω κι όλοι νόμιζαν ότι τραυματίστηκε, αλλά στη συνέχεια παίκτες και μέλη του σταφ καλούσαν για οξυγόνο».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία, ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του την ώρα που το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νάπολι με ενημέρωση της, πριν λίγα λεπτά, γνωστοποίησε ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο παίκτης στο κεφάλι βγήκαν αρνητικά, ωστόσο ο Όσιμεν θα παραμείνει μέχρι αύριο στο Μπέργκαμο, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Θα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση από τον γιατρό του συλλόγου, Ραφαέλε Κανονίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.