ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στο Μάντσεστερ: Οπαδοί απειλούν πως θα σκοτώσουν τον ιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ -Αναβλήθηκε το ντέρμπι με Λίβερπουλ

Χαμός στο Μάντσεστερ: Οπαδοί απειλούν πως θα σκοτώσουν τον ιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ -Αναβλήθηκε το ντέρμπι με Λίβερπουλ

Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, εξαιτίας της εισβολής των οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ», μάλιστα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ απείλησαν πως θα σκοτώσουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζόελ Γκλέιζερ.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαδηλώνουν έξω από το «Ολντ Τράφορντ», λίγη ώρα μετά την εισβολή μερίδας τους στον αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα να μετατεθεί επ’ αόριστον η ώρα έναρξης του ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, δεν περιορίστηκαν απλά στο «Glazers Out». Αρκετοί από τους υποστηρικτές των Κόκκινων Διαβόλων προέβησαν σε συνθήματα στη διάρκεια των διαμαρτυριών τους, με απειλές θανάτου προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζόελ Γκλέιζερ.

«Θα πεθάνει, θα πεθάνει, ο Τζόελ Γκλέιζερ θα πεθάνει, πώς θα τον σκοτώσουμε δεν το ξέρω, θα τον σφάξω από το κεφάλι ως τα νύχια» τραγουδούσαν ρυθμικά ορισμένοι από τους φαν της ομάδας.

Τελικά το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ αναβλήθηκε

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων γνωστοποίησε ότι το ματς αναβάλλεται «για λόγους ασφάλειας και προστασίας», κατόπιν επικοινωνίας και συζητήσεων με την Premier League, την πλευρά της Λίβερπουλ και τις Αρχές.

«Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση στην ομάδα και τις δράσεις που θέτουν άλλους φιλάθλους, το προσωπικό και την αστυνομία σε κίνδυνο. Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη στήριξή της και θα τους ενισχύσουμε σε οποιαδήποτε έρευνα ακολουθήσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.