ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Νόριτς επιστρέφει στην Premier League και το «γιόρτασε» με ημίγυμνες Ασιάτισσες (φωτό)

Η Νόριτς επιστρέφει στην Premier League και το «γιόρτασε» με ημίγυμνες Ασιάτισσες (φωτό)

Η Νόριτς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Championship και επιστρέφει στην Premier League τη νέα σεζόν. Για αυτό το λόγο έκλεισε μια δυνατή χορηγική συμφωνία με την στοιχηματική εταιρία «ΒΚ8», που αυτοαποκαλείται ως «η μεγαλύτερη στην Ασία».

Ωστόσο, όπως διαπίστωσαν αργότερα άνθρωποι των «καναρινιών», η εταιρία είχε αρκετές αναρτήσεις στα social media με σεξουαλικό περιεχόμενο, γεγονός που τους έκανε να αντιδράσουν έντονα.

https://twitter.com/kingswell/status/1401883759855554566

Έτσι, ζήτησαν από την «ΒΚ8» να τις κατεβάσει και να μην επαναλάβει κάτι τέτοιο στο μέλλον, καθώς αυτό «δεν ταιριάζει με το ευρύτερο όραμα και τις αξίες του συλλόγου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντέλει, η στοιχηματική αποδέχθηκε το φάουλ της και κατέβασε το σεξουαλικό περιεχόμενο, με τους υπεύθυνούς της να δηλώνουν: «Αποδεχόμαστε ότι τέτοιου είδους μάρκετινγκ δεν συνάδει σε μια συνεργασία με ομάδα της Premier League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.