Η συγκλονιστική φωτογραφία με την ομάδα της Δανίας να γίνεται ασπίδα πάνω από τον πεσμένο Έρικσεν

Η συγκλονιστική φωτογραφία με την ομάδα της Δανίας να γίνεται ασπίδα πάνω από τον πεσμένο Έρικσεν

Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία και οι συμπαίκτες του αντέδρασαν με τρομερό τρόπο.

Είναι η στιγμή που όλη η Ευρώπη έχει παγώσει. Η στιγμή που ο Έρικσεν βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και όλοι φοβούνται τα χειρότερα. Φοβούνται αυτό που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται, αλλά οι αντιδράσεις όλων οδηγούν σε αυτή τη σκέψη.

Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον Δανό παίκτη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι συμπαίκτες του εκείνη τη στιγμή αντιδρούν υποδειγματικά. Αντιδρούν ως πραγματική ομάδα. Με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Οι Δανοί γίνονται ασπίδα πάνω από τον πεσμένο Έρικσεν, σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και -ενώ είναι δακρυσμένοι- προστατεύουν σε απόλυτο βαθμό τον συμπαίκτη τους. Εκείνες θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες στιγμές του Έρικσεν στη ζωή και οι συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας (του) έδειξαν τον σεβασμό που έπρεπε.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, φρόντισαν να… κρύψουν εντελώς τον συμπαίκτη τους, μη επιτρέποντας σε κανέναν να έχει οπτική επαφή μαζί του. Μια αντίδραση πραγματικής ομάδας και την ίδια ώρα μια αντίδραση που δείχνει τον μέγιστο σεβασμό σε αυτόν που είναι πεσμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.