ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euro 2020: Η Ολλανδία πήρε το θρίλερ – Κέρδισε 3-2 την Ουκρανία

Euro 2020: Η Ολλανδία πήρε το θρίλερ – Κέρδισε 3-2 την Ουκρανία

Ματσάρα ανάμεσα σε Ολλανδία και Ουκρανία, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0, τους Ουκρανούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 και τελικά τους Ολλανδούς να περνούν τη νίκη με 3-2.

Οι οράνιε, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 2′ με τον Ντεπάι, για να ακολουθήσει στο 6′ η μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Ντάμφρις. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Βαϊνάλντουμ να πλησιάσει στο γκολ, με την ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ να έχει τον έλεγχο και να έχει και νέες φάσεις στη συνέχεια για γκολ.

Ο Μπούστσαν, όμως, έκανε μεγάλη επέμβαση στο 39′ σε βολέ του Βαϊνάλντουμ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ντάμφρις αστόχησε με κεφαλιά και ενώ ήταν αμαρκάριστος. Το ημίχρονο, επομένως, βγήκε με 0-0, αλλά στο δεύτερο ήρθαν και τα γκολ. Και ήταν δύο μέσα σε επτά λεπτά για την Ολλανδία, η οποία έδειχνε να βάζει βάσεις νίκης.

Στο 52′ ο Βαϊνάλντουμ με πλασέ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ και στο 59′ ο Βέγκορστ με σουτ στην κίνηση εντός περιοχής έγραψε το 2-0. Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε και οι φιλοξενούμενοι τούς απέδειξαν ότι δεν ήταν έτσι.

Στο 75′ ο Γιαρμολένκο με εκπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1 και τέσσερα λεπτά μετά ο Γιάρεμτσουκ με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος τον… ύπνο της άμυνας μετά την εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε (2-2)! Ήταν η σειρά των Ουκρανών να πιστέψουν ότι έσωσαν τη βραδιά και θα πάρουν τον βαθμό, αλλά υπήρχε κι άλλη ανατροπή δεδομένων…

Στο 85′ ο Άκε σέντραρε και ο Ντάμφρις με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έκανε το 3-2, δίνοντας στην Ολλανδία τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2020.

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Ντάμφρις, Τίμπερ (88′ Φέλτμαν), Ντε Βράι, Μπλιντ (64′ Άκε), Φαν Άανχολτ (64′ Βίνταλ), Ντε Ρόουν, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Ντεπάι (90′ Μάλεν), Βέγκορστ (88′ Λ. Ντε Γιονγκ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουκρανία: Mπούστσαν, Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Μικολένκο, Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Μαλινόφσκι, Ζουμπκόφ (13′ Μάρλος, 64′ Σαπαρένκο), Γιάρεμτσουκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.