ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Αρνήθηκε να παρευρεθεί στο δείπνο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Μετά τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

ΑΕΚ: Αρνήθηκε να παρευρεθεί στο δείπνο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Θέμα έχει ξεσπάσει στην Κροατία αναφορικά με την άρνηση της ΑΕΚ να παρευρεθεί στο καθιερωμένο δείπνο που παραθέτει η γηπεδούχος ομάδα παραμονές των αγώνων διοργανώσεων UEFA. Στην προκειμένη περίπτωση ενόψει του αγώνα της Τρίτης, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Η Ντινάμο όπως κάνει με όλους τους Ευρωπαίους καλεσμένους της όλα αυτά τα χρόνια, κάλεσε την αποστολή της πρωταθλήτριας Ελλάδας σε κοινό δείπνο. Ωστόσο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την πρόσκληση της Ντιναμό!», αναφέρουν δημοσιεύματα στη Βαλκανική χώρα.

«Οι Έλληνες δεν θέλουν να καθίσουν με τη Ντιναμό στο ίδιο τραπέζι. Όλα ξεκάθαρα λοιπόν, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλες επαφές με τον σύλλογο πέρα ​​από τις επίσημες, απαραίτητες για τη διοργάνωση του αγώνα. Μια τέτοια κίνηση του ελληνικού συλλόγου είναι στην πραγματικότητα μια νέα πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ, πιθανότατα και μια ανακοίνωση για το πώς θα αντιμετωπίζεται η Ντινάμο στην Αθήνα. Σε απάντηση, η Ντινάμο προφανώς περιμένει πραγματική κόλαση όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και αφιλοξενία σε κάθε βήμα», προσθέτουν τα ρεπορτάζ.

Η Ένωση, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει από τη στιγμή που έγινε η σύσκεψη το πρωί της Τρίτης, ώρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, πως δε θέλει καμία σχέση με την αντίπαλό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά και τα δημοσιεύματα στην Κροατία πάντως, από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως μετά το φόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Έχουμε ενημερώσει την UEFA ότι τελούμε σε πένθος λόγω της δολοφονίας ενός νέου παιδιού οπαδού μας κι ως εκ τούτου δεν επιθυμούμε συμμετοχή σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.