ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Αγκαλιά» με την τετράδα η Ατλέτικο – Κέρδισε την Ρεάλ (1-0) στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Με γκολ του Καράσκο η Ατλέτικο κέρδισε την Ρεάλ

«Αγκαλιά» με την τετράδα η Ατλέτικο – Κέρδισε την Ρεάλ (1-0) στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Η Ατλέτικο αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της Μαδρίτης, κερδίζοντας την κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ, για πρώτη φορά στη La Liga από τον Φεβρουάριο του 2016.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της «Βασίλισσας» στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με 1-0, χάρις στο πέναλτι του Καράσκο στο 40΄, το οποίο έκρινε το «Derbi Madrileño» και ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα του την έξοδό της στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς πλέον βρίσκεται στο +6 από την 5η Μπέτις (58 βαθμοί).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το άνοιγμα του σκορ και μετά οι «ροχιμπλάνκος» έκλεισαν «ασφυκτικά» την άμυνά τους και δεν επέτρεψαν στη Ρεάλ να κάνει όνειρα ισοφάρισης μέχρι το 75΄, καθώς στη συνέχεια ακολούθησε μία «πολιορκία» των «μερένγκες» στην εστία του Όμπλακ, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.