ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγώνας Τσεχία – Πολωνία: Ανησυχία για τον Κ.Σβιντέρσκι – Λιποθύμησε στο ημίχρονο του αγώνα

Υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος της αδιαθεσίας του

Αγώνας Τσεχία – Πολωνία: Ανησυχία για τον Κ.Σβιντέρσκι – Λιποθύμησε στο ημίχρονο του αγώνα

Την Παρασκευή 17/11 η Πολωνία αναμετρήθηκε με την Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήθηκε έντονη ανησυχία στο γήπεδο, αφού ο Κάρολ Σβιντέρσκι, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πήγαινε για τα αποδυτήρια ο Πολωνός επιθετικός λιποθύμησε, με το ιατρικό επιτελείο να πέφτει αμέσως πάνω του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχεδόν αμέσως, βέβαια, συνήλθε και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι πολύ θετικό, αμέσως όμως αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διανυκτέρευσε. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ υποβάλλεται, πλέον, σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο έγινε ό,τι έγινε, με τους ανθρώπους της εθνικής Πολωνίας να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.