ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Βραζιλία – Αργεντινή: Η σέντρα καθυστέρησε 30 λεπτά (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν Βραζιλιάνοι πλησίασαν προς την πλευρά των Αργεντίνων φιλάθλων και άπλωσαν μπροστά τους ένα πανό

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Βραζιλία – Αργεντινή: Η σέντρα καθυστέρησε 30 λεπτά (βίντεο)

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής, και μάλιστα η σέντρα καθυστέρησε μισή ώρα.

Οι εξέδρες του Μαρακανά μετατράπηκαν σε ρινγκ στο μεγάλο ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η σέντρα του αγώνα καθυστέρησε για σχεδόν μισή ώρα, καθώς οι παίκτες της Αργεντινής πήγαν στα αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενοι για την βαρβαρότητα των αστυνομικών προς τους φιλάθλους της ομάδας.

https://twitter.com/vartatico/status/1727125323719012426?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1727125323719012426%7Ctwgr%5Ed0af661a58c47054e0cf1e7a41c1b0471c63ead5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fvrazilia-argentini-apisteyta-epeisodia-metaksy-opadon-kathysterise-30-lepta-i-enarksi-tou-agona%2F3913793%2F

Τελικά, ύστερα από διαβουλεύσεις μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, οι παίκτες της Αργεντινής επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν Βραζιλιάνοι πλησίασαν προς την πλευρά των Αργεντίνων φιλάθλων και άπλωσαν μπροστά τους ένα πανό, με τους οπαδούς να πιάνονται στα χέρια.

Ακολούθησαν συγκρούσεις με την αστυνομία με αρκετούς τραυματίες, ενώ οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, έτρεξαν στην εξέδρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της αλμπισελέστε, Εμιλιάνο Μαρτίνες επιτέθηκε σε αστυνομικό που κρατούσε στα χέρια του γκλοπ προκειμένου να υπερασπιστεί τους οπαδούς της ομάδας του.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν έξαλλος με την αστυνομική βαρβαρότητα, και μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του να πάνε στα αποδυτήρια έως ότου ηρεμήσει η κατάσταση.

Για την ιστορία η Αργεντινή με σκόρερ τον Νικολάς Οταμέντι νίκησε με 1-0 και έσπασε το σερί της Βραζιλίας, καθώς την ανάγκασε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα σε προκριματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.