ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών στο Παρίσι πριν την αναμέτρηση της Παρί με τη Νιούκαστλ (βίντεο)

Οι οπαδοί της Παρί αναζητούσαν πριν από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τους αντίστοιχους της Νιούκαστλ με... άγριες διαθέσεις

Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών στο Παρίσι πριν την αναμέτρηση της Παρί με τη Νιούκαστλ (βίντεο)

Παρί Σεν Ζερμέν και Νιούκαστλ αναμετρώνται στο Παρίσι με φόντο την πρόκριση στη φάση των «16», αλλά η μεταξύ τους σύγκρουση φαίνεται πως επηρέασε και τους οπαδούς τους.

Γάλλοι οπαδοί άλλωστε επιτέθηκαν στους ταξιδιώτες οπαδούς των Magpies και ξέσπασαν άγριες συμπλοκές στην πόλη του Παρισιού, μόλις λίγες ώρες πριν από το ματς των δυο ομάδων.

Όπως φαίνεται μάλιστα από τα βίντεο οι οπαδοί της Παρί αναζητούσαν πριν από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τους αντίστοιχους της Νιούκαστλ με… άγριες διαθέσεις και η κατάληξη ήταν μάλλον η αναμενόμενη.

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.