ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλγερία: Θλίψη με τον χαμό του 25χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή Μπιλέλ Μπενχαμουντά – Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Γυρνούσε από παιχνίδι με την εθνική Αλγερίας στο οποίο σκόραρε και μοίρασε ασίστ

Αλγερία: Θλίψη με τον χαμό του 25χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή Μπιλέλ Μπενχαμουντά – Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο 25χρονος Αλγερινός διεθνής μεσοεπιθετικός Μπιλέλ Μπενχαμουντά άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (10/06) σε τροχαίο δυστύχημα, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και την ποδοσφαιρική Αλγερία.

Ο Μπενχαμουντά επέστρεψε μαζί με έναν φίλο του από το νικηφόρο φιλικό της χώρας του με το Κονγκό (3-0), στο οποίο σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά και δεν κατάφερε να δραπετεύσει ποτέ από το αυτοκίνητο, ούτε αυτός ούτε ο φίλος του.

Ο Μπενχαμουντά αγωνιζόταν στην USM Αλγέρ, ενώ έπαιξε ποδόσφαιρο μόνο στη χώρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της USMM Χατζούτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.