ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ανακοίνωση της Άρσεναλ: «Να αντιμετωπιστεί επειγόντως η κατάσταση στην διαιτησία της Premier League»

«Η Άρσεναλ στηρίζει ολόψυχα τα σχόλια του Μικέλ Αρτέτα»

Ανακοίνωση της Άρσεναλ: «Να αντιμετωπιστεί επειγόντως η κατάσταση στην διαιτησία της Premier League»

Η Άρσεναλ μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης έδειξε την αγανάκτηση της για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στη Νιούκαστλ.

Οι Gunners διατηρούν έντονα παράπονα για την ακύρωση του γκολ των Magpies που έκρινε το παιχνίδι, σε μια φάση που οι Λονδρέζοι «φωνάζουν» για τέσσερις πιθανές παραβάσεις.

Ο Μικέλ Αρτέτα εκνευρίστηκε μετά το παιχνίδι και εκτόξευσε τα βέλη του κατά της διαιτησίας, με την Άρσεναλ να παίρνει τη σκυτάλη λίγες ώρες αργότερα και να στηρίζει τη στάση του προπονητή της.

Μέσα από μια σύντομη ανακοίνωση οι Gunners καταδίκασαν διαιτητή και VAR και τόνισαν πως η Premier League αξίζει καλύτερη διαιτησία στους αγώνες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρθηκαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες της λίγκας για την βελτίωση του επιπέδου.

«Η Άρσεναλ στηρίζει ολόψυχα τα σχόλια του Μικέλ Αρτέτα μετά από τα απαράδεκτα λάθη διαιτητή και VAR του βράδυ του Σαββάτου. Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια και απόδοση από τους παίκτες μας και τους οπαδούς μας στο St James’ Park.

Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους καλύτερους παίκτες, προπονητές και οπαδούς, όλοι εκ των οποίων αξίζουν καλύτερα. Η PGMOL πρέπει επειγόντως να αντιμετωπίσει το επίπεδο διαιτησίας και να επικεντρωθεί στις δράσεις που θα μας απομακρύνουν όλους από την αναδρομική ανάλυση, τις απόπειρες εξηγήσεων και τις απολογίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζουμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Διευθυντή Διαιτησίας, Χάουαρντ Γουέμπ και θα χαιρόμασταν να συνεργαστούμε για να επιτύχουμε τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα διαιτησίας που απαιτεί το πρωτάθλημα μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.