ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ανακοίνωση «βόμβα» από την Γιουβέντους: Αποχωρεί από τη European Super League

Η αποχώρησή της θα ολοκληρωθεί και θα ισχύσει μόνο εάν εγκριθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Ανακοίνωση «βόμβα» από την Γιουβέντους: Αποχωρεί από τη European Super League

Η ομάδα της Γιουβέντους ξεκίνησε τη διαδικασία αποχώρησης από το σχέδιο της European Super League (ESL), όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος την Πέμπτη (13/7).

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας ανέφερε πως είχε ήδη ξεκινήσει μια συζήτηση για την αποχώρησή της με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, τις άλλες δύο ομάδες που παραμένουν «πιστές» στο πρότζεκτ.

«Μετά από αυτές τις συζητήσεις και δεδομένων των υφιστάμενων ασυμφωνιών στην ερμηνεία των σχετικών συμβατικών όρων που ισχύουν για το πρότζεκτ της Super League, η Γιουβέντους επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αποχώρησης», ανέφερε η ομάδα της Serie A.

Η Γιουβέντους πρόσθεσε επίσης ότι η αποχώρησή της θα ολοκληρωθεί και θα ισχύσει μόνο εάν εγκριθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ένα από τα πρόσωπα πίσω από το έργο της ESL, τιμωρήθηκε με 16μηνο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο τη Δευτέρα (10/7) σε μια πολύκροτη υπόθεση για παρατυπίες στις πληρωμές του συλλόγου προς τους παίκτες.

Ο Ανιέλι και όλο το διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκαν από τον σύλλογο του Τορίνο τον περασμένο Νοέμβριο.

Η αποσχισθείσα Super League ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021, όταν 12 από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης ξεκίνησαν μια προσπάθεια να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του παιχνιδιού και τα έσοδά του από την UEFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνηση κατέρρευσε μέσα σε 48 ώρες εν μέσω κριτικής από οπαδούς και παίκτες που ανάγκασαν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Μίλαν, Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης να αποχωρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.