Άννα Μαρία Μάρκοβιτς: Θα χάσετε…την μπάλα με την πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του πλανήτη (φώτο)

Η 22χρονη καλλονή από την Κροατία παίζει ποδόσφαιρο στην Γκρασχόπερς

Άννα Μαρία Μάρκοβιτς: Θα χάσετε…την μπάλα με την πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του πλανήτη (φώτο)

Το όνομα της είναι Άννα Μαρία Μάρκοβιτς και γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στο όμορφο Σπλιτ της Κροατίας.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα 14 της χρόνια και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα έχοντας ως όνειρο να αγωνιστεί στην Αγγλία ή στην Ισπανία. Η Μάρκοβιτς ξέρει καλά τη θέση της επιθετικού αλλά ξεχωρίζει για την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε κάθε εμφάνιση εντός και εκτός γηπέδου “σκοράρει” και πολλά ΜΜΕ στην Ευρώπη την έχουν αποκαλέσει ως την πιο “σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου“. Οι ακόλουθοι της στο Instagram αυξάνουν συνεχώς και έχει ξεπεράσει τους 620.000!

Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας και σε συλλογικό επίπεδο αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς της Ζυρίχης. Αγαπημένος της ποδοσφαιριστής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ εκτιμά ιδιαίτερα και τον Λούκα Μόντριτς.

Η 22χρονη καλλονή με τις φωτογραφίες “φωτιά” στο Instagram μίλησε στο περιοδικό “20min” και θέλησε να βγάλει από πάνω της την ταμπέλα της πιο σέξι ποδοσφαιρίστριας.

«Μου άρεσαν τα άρθρα που με αποκαλούσαν την πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια ή μία από τις πιο όμορφες με χαροποιεί να ακούω ότι είναι όμορφη. Μετά όμως εμφανίστηκαν άρθρα στα οποία με περιέγραφαν ως την πιο σέξι και δεν μου άρεσε αυτό. Πολλοί άνθρωποι μου έγραψαν παριστάνοντας τους μάνατζερ και ξέρω ακριβώς τι θέλουν από εμένα.

Δεν με έχουν δει ποτέ να παίζω ποδόσφαιρο και κοιτάζουν μόνο την εξωτερική μου εμφάνιση, είναι πολύ κρίμα. Πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν περισσότερα εκ των προτέρων και να δουν τι μπορώ να κάνω από πλευράς ποδοσφαίρου», είπε μεταξύ άλλων.

Η Μάρκοβιτς αποκαλύπτει πως στα πρώτα της βήματα στην εθνική Κροατίας ξαφνικά ενώ η ομάδα ήταν στο ξενοδοχείο κατέφτασαν 25 δημοσιογράφοι για να της πάρουν συνέντευξη. Έπαθε σοκ αλλά την βοήθησε η ομοσπονδία να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Όταν την ρώτησαν εάν θα ήθελε να συμμετάσχει ως μοντέλο σε εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ή να υπογράψει στην Τσέλσι απαντά: «Σίγουρα το συμβόλαιο με την Τσέλσι θα ήθελα». Έχει δημοσιεύσει πολλές αισθησιακές φωτογραφίες αλλά τόνισε πως δεν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση στο Playboy.

«Δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό κυρίως λόγω της οικογένειας μου», απαντά σχετικά η όμορφη Κροάτισσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.