ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιδράσεις στο Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ: Διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι για μπουνιά στο πρόσωπο του Ικάρντι

Η Τσιμ Μπομ ανέβασε φωτογραφία το μαυρισμένο μάτι του Αργεντινού

Αντιδράσεις στο Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ: Διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι για μπουνιά στο πρόσωπο του Ικάρντι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (0-0) με την Τσιμ Μπομ να έχει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Η φάση για την οποία «φωνάζουν» οι πρωταθλητές Τουρκίας είναι για γροθιά του Αλεξάντερ Τζικού στο πρόσωπο του Μάουρο Ικάρντι, στο 22ο λεπτό, εντός περιοχής!

Ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση και φαίνεται πως ο VAR συμφώνησε μαζί του και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Η Γαλατά ανέβασε ανάρτηση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και τη «συνόδεψε» με μια φωτογραφία που φαίνεται το μαυρισμένο μάτι του Αργεντινού σέντερ φορ.

«Αυτοί που θέλουν μόνο δικαιοσύνη για τους εαυτούς τους συνέχισαν απόψε να χειραγωγούν το τουρκικό ποδόσφαιρο από κάθε κανάλι. Εμείς; Μοιραζόμαστε αυτό που η επιτροπή διαιτητών, η αίθουσα VAR και οι 26 κάμερες δεν μπορούν να δουν και ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους Ελπίζω μια μέρα να ντραπούν αυτοί που έφεραν το τουρκικό ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο…», αναφέρει η ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.