ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άρσεναλ για European Super League: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε στις διοργανώσεις της UEFA»

Καμία αγγλική ομάδα δεν θέλει να αγωνιστεί στη European Super League

Άρσεναλ για European Super League: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε στις διοργανώσεις της UEFA»

Κατά της European Super League τάσσεται και η Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να ξεκαθαρίζουν ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπό την αιγίδα της UEFA.

Η Άρσεναλ πήρε ξεκάθαρη θέση για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην European Super League, αρνούμενη να βρεθεί στο πλευρό των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Οι Λονδρέζοι είναι πιστοί στην UEFA και δεν πρόκειται να φύγουν από τις διοργανώσεις της.

“Η Άρσεναλ ως σύλλογος σημειώνει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 και η θέση μας σε σχέση με την ευρωπαϊκή Super League δεν έχει αλλάξει.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε διοργανώσεις της UEFA και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ομίλων (ECA)”, αναφέρει η ανακοίνωση της Άρσεναλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι καμία αγγλική ομάδα δεν θέλει να αγωνιστεί στη European Super League. Για την ακρίβεια, όλες έχουν πάρει θέση, εκτός από τη Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.