ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άσχημα τα νέα για τον Νεϊμάρ – Πότε αναμένεται η επιστροφή του στη δράση

Ο πρώτος σκόρερ της «σελεσάο» υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα

Άσχημα τα νέα για τον Νεϊμάρ – Πότε αναμένεται η επιστροφή του στη δράση

Ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να αναρρώσει από την επέμβαση στο γόνατο εγκαίρως, προκειμένου να παίξει στο Κόπα Αμέρικα του ερχόμενου καλοκαιριού, δήλωσε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ.

Ο πρώτος σκόρερ της «σελεσάο» υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο Λάσμαρ, ο οποίος έκανε την χειρουργική επέμβαση, είπε ότι ο 31χρονος επιθετικός δεν αναμένεται να είναι στο 100% μέχρι τον Αύγουστο και ότι δεν σκοπεύουν να επιταχύνουν τη διαδικασία αποκατάστασης για να παίξει στο τουρνουά από τις 20 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου στις ΗΠΑ.

«Δεν θα υπάρχει χρόνος, είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παραλείπουμε βήματα για να ανακάμψουμε νωρίτερα και να παίρνουμε περιττά ρίσκα», δήλωσε ο Λάσμαρ στον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 98 FM.

«Περιμένουμε ότι ο Νεϊμάρ θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν του 2024-25 στην Ευρώπη, που είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το να μιλάμε για επιστροφή πριν από εννέα μήνες είναι πρόωρο.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για το σώμα να χτίσει αυτόν τον σύνδεσμο. Η προσδοκία είναι ότι μετά από αυτό το διάστημα, θα έχει αναρρώσει σε υψηλό επίπεδο».

Ο Νεϊμάρ εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Pro League Αλ-Χιλάλ τον Αύγουστο, αλλά ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε μόνο πέντε παιχνίδια καθώς αντιμετώπιζε μυϊκούς τραυματισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.