ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: Ήρθε η «λύτρωση» στο 100 λεπτό του αγώνα (βίντεο)

Ο Ε.Κοντογκμπιά δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: Ήρθε η «λύτρωση» στο 100 λεπτό του αγώνα (βίντεο)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πάρει νίκη τετράδας επί της Εσπανιόλ, επικρατώντας με 2-1, χάρη σε ένα πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε στο ματς με γκολ του Καράσκο στο 52′, αλλά στο 71′ έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κοντογκμπιά δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μάλιστα αμέσως μετά, με τον Ραούλ Ντε Τόμας και “άγγιξαν” το θετικό αποτέλεσμα στο Wanda Metropolitano.

Ο σκόρερ όμως έκανε χέρι στο 99′, το οποίο και ανέδειξε το VAR, με αποτέλεσμα ένα πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Καράσκο για το δεύτερο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του, που τη χάρισε μία σπουδαία νίκη. Κι αυτό γιατί η Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε στο +3 από τη Ρεάλ Μπέτις της στην 4η θέση της “La Liga”, ισοβαθμώντας όμως και με τη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα, πίσω μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/mediavar15/status/1515727922576908303?s=20&t=dZl_Ayy4KWwMh8MVtsO60A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.