ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ατλέτικο Μαδρίτης Κ19: Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας (φώτο)

Στον αγώνα με τη Σέλτικ

Ατλέτικο Μαδρίτης Κ19: Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας (φώτο)

Στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης Κ19 με την Σέλτικ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Youth League, του Champions League, όλα κυλούσαν καλά μέχρι και το 94ο λεπτό, όταν όλοι πάγωσαν μετά την κατάρρευση του τερματοφύλακα Σάλβι Εσκίβελ.

Το παιχνίδι ήταν εύκολο για την ομάδα των Μαδριλένων αν κρίνουμε από το 4-0 με το οποίο επικράτησε. Δεν ήταν καθόλου εύκολες, όμως, οι στιγμές που έζησαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο στο 94ο λεπτό, όταν ο Εσκίβελ κατέρρευσε.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ατλέτικο δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το στήθος του, με αποτέλεσμα όλοι να τρέξουν αμέσως πάνω του για να δουν τι ακριβώς συνέβη και με τον φόβο να είναι έκδηλος. Τελικά, όμως, όλα πήγαν καλά.

Ο Εσκίβελ αντικαταστάθηκε δύο λεπτά μετά και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνει πλέον όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί γιατί έγινε ό,τι έγινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.