ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά δεν γίνονται: Ο Νόρικ Αβνταλιάν ευστόχησε και πάλι σε πέναλτι με ανάποδη κωλοτούμπα (βίντεο)

Ο Ρώσος εξτρέμ Νόρικ Αβνταλιάν, σημείωσε ένα ακόμη πέναλτι, σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό για το οποίο έγινε viral πριν από 4 χρόνια

Αυτά δεν γίνονται: Ο Νόρικ Αβνταλιάν ευστόχησε και πάλι σε πέναλτι με ανάποδη κωλοτούμπα (βίντεο)

Είναι το σήμα κατατεθέν του! Ο 26χρονος Ρώσος εξτρέμ άφησε άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, συμπαίκτες κι αντιπάλους με το ακροβατικό του κατά την εκτέλεση του πέναλτι!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Νόρικ Αβνταλιάν, με το… 007 στην πλάτη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τρόπο που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ!

Ο άσος της Νεφίς Καζάν πριν χρησιμοποιήσει το πρώτο βήμα για να κάνει την ανάποδη κωλοτούμπα κλώτσησε την μπάλα και την έστειλε στο κέντρο της εστίας, με τον τερματοφύλακα να βουτάει στη δεξιά του γωνία και να μη μπορεί να κάνει κάτι καθώς η μπάλα περνάει δίπλα του…

Στη συνέχεια, ο Αβνταλιάν απομακρύνεται πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι φαίνονται έκπληκτοι με αυτό που μόλις είδαν. Ο σχολιαστής έμεινε επίσης σοκαρισμένος από αυτό που μόλις είχε δει, και μάλιστα έκανε μια παύση πέντε δευτερολέπτων προτού πει απλώς: «Ουάου».

Ο Ρώσος επιθετικός σκόραρε ένα εξίσου εντυπωσιακό πέναλτι πριν από 4 χρόνια, σε ένα παιχνίδι Κ21.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.