ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bloomberg: «Επενδυτές από το Κατάρ θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η κοινοπραξία θα υποβάλει μια αρχική προσφορά για τον σύλλογο μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Bloomberg: «Επενδυτές από το Κατάρ θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζονται να υποβάλουν προσφορά για να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις επόμενες ημέρες.

Το παραπάνω ανέφερε σήμερα (13/2) το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Όπως σημειώνεται, η κοινοπραξία θα υποβάλει μια αρχική προσφορά για τον σύλλογο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ οι αξιωματούχοι της Qatar Sports Investments (QSI) βοηθούν στις προετοιμασίες για την προσφορά.

Η εταιρεία του Τζιμ Ράτκλιφ INEOS έχει μπει επίσημα στη διαδικασία υποβολής προσφορών για την αγορά της Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα, αφού οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του συλλόγου, η οικογένεια Γκλέιζερ, δήλωσαν τον Νοέμβριο ότι είχαν αρχίσει να εξετάζουν επιλογές, όπως συμμετοχή ή πιθανή πώληση.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, η εφημερίδα «Daily Mail» ανέφερε ότι επενδυτές από το Κατάρ σχεδιάζουν να κάνουν μια τεράστια προσφορά για να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ίδιο μέσο ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι διαφορετικοί από την QSI, στην οποία ανήκει η Παρί Σεν Ζερμέν, και ότι τα χρήματα θα προέλθουν από «προσωπικά κεφάλαια» και όχι από ένα κρατικό επενδυτικό ταμείο.

Η Γιουνάιτεντ είναι τρίτη στο πρωτάθλημα με 46 βαθμούς μετά από 23 αγώνες, δύο βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και πέντε από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.