ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Bundesliga: Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε την Ντάρμσταντ με 8-0

Πέτυχε όλα τα γκολ στο ίδιο ημίχρονο

Bundesliga: Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε την Ντάρμσταντ με 8-0

«Σάρωσε» η Μπάγερν στο ματς με την Ντάρμσταντ για την 9η αγωνιστική της Bundesliga, σημειώνοντας 8 γκολ στο ίδιο, μάλιστα, ημίχρονο.

Η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 4ο λεπτό λόγω αποβολής του Κίμιχ, είδε την αντίπαλο να μένει με 9 στη συνέχεια, και έβαλε 8 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι δεν άρχισε και με τον καλύτερο τρόπο για τους Βαυαρούς αφού στο 4′ ο Κίμιχ αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Για τους φιλοξενούμενους, όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα στη συνέχεια: Αποβολή του Γκασούλα στο 21′, αποβολή και του Μαάλικα στο 41′.

Έτσι, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0, με τη Μπάγερν να παίζει με 10 παίκτες και η Ντάρμσταντ να είναι με 9.

Στο β’ μέρος, όμως, όλα άλλαξαν.

Στο 51′ ο Κέιν έκανε το 1-0, στο 56′ ο Σανέ έγραψε το 2-0, στο 60′ ο Μουσιάλα ανέβασε το σκορ στο 3-0, στο 64′ ο Σανέ σκόραρε ξανά για το 4-0, στο 69′ ήρθε και το δεύτερο γκολ του Κέιν για το 5-0, στο 71′ σκόραρε και ο Μίλερ κάνοντας το 6-0, στο 76′ έβαλε το δεύτερό του ο Μουσιάλα για το 7-0 και στο 88′ ο Κέιν έκανε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 8-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η εντυπωσιακή Μπάγερν ανέβηκε στην 1η θέση με 23 βαθμούς, αφήνοντας τη Λεβερκούζεν, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, στο -1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.