ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Bundesliga: Οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά από πυροτεχνήματα στο παιχνίδι Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Bundesliga: Οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά από πυροτεχνήματα στο παιχνίδι Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ

Ενός οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά λόγω πυροτεχνημάτων που εκτόξευσαν οι φίλοι των γηπεδούχων, στον αγώνα Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι οπαδοί της Άουγκσμπουργκ ήθελαν να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ο τρόπος που σκέφτηκαν για να το κάνουν αυτό ήταν να εκτοξεύσουν διάφορα πυροτεχνήματα. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν τα γερμανική ΜΜΕ ένας φίλος της Χόφενχαϊμ τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυροτεχνήματα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε στο γήπεδο, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να περιμένουν πλέον ενημέρωση από τους γιατρούς για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.