ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Champions League: Διαψεύδει τα σενάρια για μεταφορά του τελικού στη Λισαβόνα η UEFA

«Ο τελικός του UEFA Champions League του 2023 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη»

Champions League: Διαψεύδει τα σενάρια για μεταφορά του τελικού στη Λισαβόνα η UEFA

Ο τελικός του Champions League του 2023 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως τονίζει σήμερα (12/5) σε ανακοίνωσή της η UEFA, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να «μετακινήσει» το παιχνίδι, λόγω πολιτικής αναταραχής.

«Η UEFA θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τον τελικό του Champions League του 2023» αναφέρει στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Ο τελικός του UEFA Champions League του 2023 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη όπως είχε προγραμματιστεί, στις 10 Ιουνίου 2023. Η UEFA δεν έχει συζητήσεις για το αντίθετο με πολιτικούς θεσμούς, κυβερνήσεις ή εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες».

Νωρίτερα σήμερα (12/5) δημοσιεύματα ΜΜΕ ανέφεραν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να μεταφερθεί στη Λισαβόνα, λόγω πιθανών αναταραχών στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, μετά τις προεδρικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου.

Οι νικητές των δύο ημιτελικών μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν και Ίντερ θα αναμετρηθούν στον τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κωνσταντινούπολη είναι η έδρα του εφετινού τελικού στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων, αφού «έχασε» τον τελικό του Champions League του 2020, όταν μεταφέρθηκε στη Λισαβόνα και διοργανώθηκε τουρνουά Final-8 κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.