ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Champions League: Κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας ματς της Τσέλσι

Λόγω των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Champions League: Κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας ματς της Τσέλσι

Οι «μπλε» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λιλ στους «16» με δυο νίκες, αφού το βράδυ της Τετάρτης με ανατροπή επικράτησαν 2-1 και στο εκτός έδρας ματς, μετά το 2-0 του αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πούλισικ και Αθπιλικουέτα πέτυχαν τα γκολ του θετικού αποτελέσματος με το οποίο η Τσέλσι συμμετέχει στα προημιτελικά του φετινού Champions League και πλέον η ομάδα του Τόμας Τούχελ φαίνεται ότι θα συνεχίσει στη διοργάνωση δίχως τη δύναμη του κόσμου της.

Όπως αναφέρει το Athletic, λόγω των κυρώσεων που επέβαλε και η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, τα εντός έδρας παιχνίδια (δηλαδή δυο ματς αν η Τσέλσι φτάσει και στα ημιτελικά), αν δεν έχει επιτευχθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας, θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Premier League επιτρέπεται η παρουσία των κατόχων διαρκείας, στο πρόσφατο ματς με την Νιούκαστλ το γήπεδο ήταν γεμάτο αφού τα εισιτήρια είχαν διατεθεί πριν την τιμωρία στον Αμπράμοβιτς, ωστόσο, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο κόσμος θα στερηθεί την δυνατότητα να βρεθεί στις εξέδρες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.