ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Με 3-1 «καθάρισε» η Λίβερπουλ την Μπενφίκα

Νικήτρια η Λίβερπουλ παρά το κακό δεύτερο ημίχρονο

Champions League: Με 3-1 «καθάρισε» η Λίβερπουλ την Μπενφίκα

Η Λίβερπουλ «πέρασε» με 3-1 από την έδρα της Μπενφίκα έχοντας ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο και βρίσκεται πιο κοντά στο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Η Μπενφίκα προσπάθησε να «μπει» με ορμή στο ματς, αλλά η Λίβερπουλ -σχετικά γρήγορα- πήρε τα ηνία του ματς, απείλησε την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και έφτασε στο γκολ που έψαχνε στο 17′. Ο Ρόμπερτσον εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κονατέ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1.

Ο Βλαχοδήμος συνέχισε να έχει… δουλειά, αφού η Λίβερπουλ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και τελικά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 34′. Ο Άρνολντ έκανε απίθανη μεταβίβαση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας της Μπενφίκα, ο Ντίαζ με κεφαλιά έδωσε… μισό γκολ στον Μανέ, που προ κενής εστίας σκόραρε για το 2-0. Στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους, ο Έλληνας πορτιέρε είπε «όχι» στην προσπάθεια του Σαλάχ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Μπενφίκα. Στο 49′ και μετά από ταχύτατη κόντρα της Μπενφίκα, ο Ράμος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κονατέ έκανε ένα απίστευτο “τσαφ” η μπάλα έφτασε στον Νούνιες, με τον παίκτη των γηπεδούχων να μειώνει σε 2-1 με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπενφίκα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και στο 60′ πλησίασε στην ισοφάριση, με τον Άλισον να μπλοκάρει το σουτ του Έβερτον. Η Λίβερπουλ δεν έκανε ένα καλό δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά δεν απειλήθηκε άλλο και έφυγε από την Πορτογαλία με το “διπλό”, παίρνοντας μάλιστα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, φτάνοντας στο 88′ στο 3-1 με τον Ντίαζ. Στο 90+7′ ο Βλαχοδήμος νίκησε τον Ζότα και.. γλίτωσε την ομάδα του από ένα τέταρτο τέρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.