ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Conference League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μαθαίνουν αντιπάλους τους για την φάση των «16» 

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των δύο ομάδων

Conference League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μαθαίνουν αντιπάλους τους για την φάση των «16» 

Συμπληρώθηκε το «παζλ» της φάσης των «16» του Europa Conference League, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να περιμένουν σήμερα στις 14:00 τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα προκύψουν από την κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Μετά και τη δεύτερη τους νίκη επί της Φερεντσβάρος, αυτή τη φορά στην Ουγγαρία, οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια και στον επόμενο γύρο της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης.

Στην κλήρωση θα μπουν πλέον και οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Europa Conference League, ενώ να σημειωθεί ότι στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος κι ο ΠΑΟΚ φιλοξενούμενος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιχνίδια των «16», αυτά θα γίνουν 7 και 14 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι:

Σερβέτ
Άγιαξ
Μακάμπι Χάιφα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μόλντε
Στουρμ Γκρατς
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λιλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βικτόρια Πλζεν
Κλαμπ Μπριζ
Άστον Βίλα
Φιορεντίνα
Φενέρμπαχτσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.