ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Conference League: Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League ξεκινά από το Ελσίνκι

Conference League: Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων

Γνωστό έγινε το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (ημέρα και ώρα) στη φάση των ομίλων του Conference League.

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League ξεκινά από το Ελσίνκι, όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται την Άιντραχτ και ταξιδεύει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν.

Στο δεύτερο γύρο, ο “δικέφαλος του Βορρά” φιλοξενεί στην Τούμπα τους Σκωτσέζους, αγωνίζεται στη συνέχεια στην Φρανκφούρτη και κάνει φινάλε με την Ελσίνσκι στην Τούμπα.

Όλες οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ -όπως και των υπολοίπων ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης- θα διεξαχθούν Πέμπτη.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

21/9 Ελσίνικι-ΠΑΟΚ 19:45

5/10 ΠΑΟΚ-Άντραχτ 22:00

26/10 Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 22:00

9/11 ΠΑΟΚ-Αμπερντίν 19:45

30/11 Άιντραχτ-ΠΑΟΚ 22:00

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

14/12 ΠΑΟΚ-Ελσίνκι 19:45

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.