ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Conference League: Βγαίνουν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Conference League: Βγαίνουν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (15/02) θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα της Βουδαπέστης, στο πρώτο ματς των play offs του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν επίσημα για τη διάθεση των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα, τα οποία τιμώνται από 15 έως 200 ευρώ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα των Playoffs του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Ferencváros που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 15/02 και ώρα 19:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 06/02 από τις 17:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Πέμπτη 08/02 και την Παρασκευή 9/2 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 10/02 (10:00 – 15:00), τη Δευτέρα 12/02 έως Τετάρτη 14/02 (10:00 – 18:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του ή μέχρι την εξάντληση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 55€, 60€, 150€(VIP), 200€ (VVIP).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.