ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικηγόρος Κ.Μπενζεμά για τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών: «Κάνει έναν απεχθή εκβιασμό»

Ο δικηγόρος του Κ.Μπενζεμά κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας για εκβιασμό

Δικηγόρος Κ.Μπενζεμά για τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών: «Κάνει έναν απεχθή εκβιασμό»

Ο Ιγκ Βιζιέ, δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά, επανήλθε στην υπόθεση με τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανέν, το βράδυ της Παρασκευής (20/10) στον τηλεοπτικό σταθμό «BFMTV» όπου ήταν προσκεκλημένος.

Ο υπουργός είχε συνδέσει τον διεθνή επιθετικό με την οργάνωση «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» και μετά τον σάλο που προκλήθηκε, δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να αποσύρει τις αρχικές δηλώσεις του, εάν ο Μπενζεμά «μπορούσε να κάνει tweet για τον θάνατο του καθηγητή Ντομινίκ Μπερνάρ», ο οποίος δολοφονήθηκε από εξτρεμιστή την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Αράς της Γαλλίας.

Ο Νταρμανέν επισήμανε πως ο Καρίμ Μπενζεμά «δεν μπορεί να έχει επιλεκτική αγανάκτηση», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Γάλλου επιθετικού.

Και αφού επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο να υποβάλει μήνυση κατά του υπουργού Εσωτερικών, ο δικηγόρος του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του επηρεάστηκε βαθιά από αυτήν την διαμάχη.

«Είναι ντροπή», σχολίασε αρχικά ο Βιζιέ και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτα βίαιο, είναι αποτέλεσμα απρόσεκτων, απαράδεκτων σχολίων, ιδίως από έναν υπουργό Εσωτερικών.

Αυτό που περιμέναμε από τον υπουργό, ήταν να εξηγήσει τα σχόλια που έκανε, τα οποία αποτελούν σοβαρή κατηγορία για στενούς δεσμούς του Μπενζεμά με την οργάνωση “Αδελφοί Μουσουλμάνοι”.

Ολοι έχουν καταλάβει ότι δεν έχει ούτε ένα επιχείρημα για να στηρίξει αυτά που προβάλλει, αφού είναι ψευδή. Αλλά προχώρησε στην συζήτηση με σκανδαλώδη τρόπο και με απεχθή εκβιασμό.

Επίσης εκμεταλλεύεται τον καθηγητή-θύμα.

Αντιλαμβάνεσθε τον τρόπο με τον οποίο ζητείται αυτό. Εάν τα σχόλια αντιστοιχούν σε ακριβή και σοβαρή καταγγελία, μην τα αποσύρετε! Είστε υπουργός Εσωτερικών. Εάν η κατηγορία σας είναι σωστή, επιμείνετε σε αυτήν.

Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να ξεχάσει ότι έκανε μια αλόγιστη, απαράδεκτη και παραπλανητική δήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτρέπει την συζήτηση. Κύριε Μπενζεμά, δείξτε ότι είστε ένας άξιος άντρας. Δεν θα έκανα tweet σε αυτό το πλαίσιο» ανέφερε ο δικηγόρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.