ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δύο ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσαν τη νίκη και την κορυφή στην Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι κομβικός στη σημαντική νίκη της ομάδας του

Δύο ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσαν τη νίκη και την κορυφή στην Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε αλλά βοήθησε τα μέγιστα την Αλ Νασρ να φτάσει στη νίκη επί της Αλ Τααβόν με 2-1 το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Πορτογάλος σταρ έβγαλε δύο ασίστ, η πρώτη με πάσα 40 μέτρων, στη νίκη της ομάδας του και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αρχικά στο 18′ ο Ρονάλντο υποδέχτηκε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και έκανε μια συρτή διαγώνια πάσα προς τον Γκαρέμπ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλασάρε για το 1-0. Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47′ της αναμέτρησης.

Η Αλ Νασρ εν τέλει έφτασε στη νίκη στο 78 λεπτό όταν σε σουτ από το ύψος του πέναλτι ο Ρονάλντο σταμάτησε την μπάλα, αυτή πήγε στον Μαντού ο οποίος πλάσαρε για το 2-1. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ του Πορτογάλου επιθετικού.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR αλλά τη στιγμή του πρώτου σουτ από το ύψος του πέναλτι φαινόταν να καλύπτεται και αυτό αποφάσισε και το VAR.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.