ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εικόνα-σοκ με τον Σ.Χίσλοπ να καταρρέει σε ζωντανή μετάδοση πριν το Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν (βίντεο)

Άρχισε να παραπατάει και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος

Εικόνα-σοκ με τον Σ.Χίσλοπ να καταρρέει σε ζωντανή μετάδοση πριν το Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν (βίντεο)

Μια εικόνα-σοκ παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση εκατομμύρια θεατές στον κόσμο, λίγο πριν από την έναρξη του σπουδαίου φιλικού αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν, στις ΗΠΑ.

Ο πασίγνωστος παλιός τερματοφύλακας, Σάκα Χίσλοπ, με μεγάλη καριέρα στην Premier League (Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και Πόρτσμουθ), ο οποίος πλέον εργάζεται ως σχολιαστής στο ESPN, κατέρρευσε στη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο 54χρονος Χίσλοπ αστειευόταν με τον συνάδελφο του, Νταν Τόμας, όταν άρχισε να παραπατάει και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος, με τον συμπαρουσιαστή του να σοκάρετε και να καλεί σε βοήθεια, την ώρα που τεχνικοί του καναλιού μπαίνουν στο πλάνο σε κατάσταση πανικού.

Άμεσα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει η αιτία της σοκαριστικής κατάρρευσης.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Νταν Τόμας βγήκε στον αέρα και καθησύχασε για την κατάσταση του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ενημερώνοντας ότι ο Χίσλοπ ανέκτησε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.