ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εκνευρισμένος ο Κ.Ρονάλντο: Φέρεται να πέταξε κινητό οπαδού της Έβερτον (βίντεο)

Μια ακόμη ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εκνευρισμένος ο Κ.Ρονάλντο

Εκνευρισμένος ο Κ.Ρονάλντο: Φέρεται να πέταξε κινητό οπαδού της Έβερτον (βίντεο)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από την Έβερτον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε αρκετό εκνευρισμό μετά το τέλος του ματς. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος του ματς -τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πόδι- και φέρεται πως προχώρησε σε μια απαράδεκτη κίνηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στα social media, αλλά και με όσα έχουν αναφέρει αυτόπτες μάρτυρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέταξε κινητό οπαδού της Έβερτον, τη στιγμή που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια του “Γκούντισον Παρκ”.

Το βίντεο το δημοσίευσε η σελίδα «EvertonHub» στο twitter και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -σύμφωνα με το «Sky Sports»- ήδη ερευνά το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.