ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Εξαφανίστηκε» ο Κ.Μπενζεμά: Έσβησε τα social media – Δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής

Αυτή τη σεζόν, ο Κ.Μπενζεμά σημείωσε 15 γκολ και έξι ασίστ σε 24 ματς για την Αλ Ιτιχάντ

«Εξαφανίστηκε» ο Κ.Μπενζεμά: Έσβησε τα social media – Δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής

«Εξαφανισμένος» φέρεται πως είναι ο Καρίμ Μπενζεμά καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της Σαουδικής Αραβίας, ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες δύο ημέρες και είναι εκτός της προγραμματισμένης για σήμερα (30/12) αναμέτρησης της Αλ Ιτιχάντ με την Αλ Τάι, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μπενζεμά διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram, μετά την ήττα από την Αλ Νασρ και φέρεται να έφυγε από την Τζέντα για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Γάλλος διεθνής έχει γίνει στόχος πολλών επικρίσεων από τους οπαδούς της Αλ Ιτιχάντ, οι οποίοι περίμεναν πολλά περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη σεζόν, ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε 15 γκολ και έξι ασίστ σε 24 ματς για την Αλ Ιτιχάντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.