ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίσημο: Τέλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο (φωτό)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ελεύθερος και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Επίσημο: Τέλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο (φωτό)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» και αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ.

Η πρόσφατη συνέντευξη του Πορτογάλου άσου, ουσιαστικά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σε μία σχέση που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές, ειδικά μετά την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από κοινή συμφωνία, κάτι που έχει άμεση ισχύ.

Το κλαμπ τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του κατά την διάρκεια των δύο περιόδων του στο Ολντ Τράφορντ», ήταν η λιτή ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων»

Από την πλευρά του CR7 δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο σχόλιο ή οποιαδήποτε τοποθέτηση, με τον Πορτογάλο σταρ να είναι αφοσιωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινά για τους Ίβηρες την Πέμπτη με τον αγώνα απέναντι στην Γκάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.