Έτοιμο το γήπεδο της Σάντος να υποδεχτεί για τελευταία φορά τον Πελέ

Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί για το «τελευταίο αντίο»

Έτοιμο το γήπεδο της Σάντος να υποδεχτεί για τελευταία φορά τον Πελέ

Με μια σκηνή στη μέση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σάντος, της ομάδας που μεγαλούργησε ο Πελέ και τεράστια πανό στην εξέδρα, οι φίλοι του Πελέ και οπαδοί της ομάδας του θα υποδεχτούν για τελευταία φορά, το άψυχο αυτή τη φορά, σώμα του «βασιλιά».

Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί για το «τελευταίο αντίο» αύριο Δευτέρα.

Ήδη χιλιάδες κόσμου βρίσκεται έξω από το γήπδο για να αφήσει κάποια λουλούδια.

Η σορός του Πελέ θα αναχωρήσει από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο με κατεύθυνση το γήπεδο της Σάντος. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί (15.00 ώρα Ελλάδας). Έχει στηθεί μια σκηνή με 80 καρέκλες για τα μέλη της οικογένειάς του και στενούς φίλους του. Εκεί θα βρίσκεται και το φέρετρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το φως του Πελέ δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Θα μας φωτίζει πάντα. Αυτή είναι η παρηγοριά μας» είναι ένας φίλος της Σάντος και θαυμαστής του Πελέ στους δημοσιογράφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.