ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euro 2024: Αυτή θα είναι η επίπτωση στην Εθνική Τουρκίας αν η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα

Μπάχαλο επικρατεί στην Τουρκία

Euro 2024: Αυτή θα είναι η επίπτωση στην Εθνική Τουρκίας αν η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα

«Μπάχαλο» επικρατεί στην Τουρκία μετά την «απειλή» της Φενέρμπαχτσε ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αν γίνει αυτό η Τουρκία θα αποκλειστεί από το Euro 2024. 

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται αν οι παίκτες της τιμωρηθούν για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

Μάλιστα, ο Τούρκος ρεπόρτερ με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν, Μαχμούντ Ριζάγιεφ δεν αποκλείει και αποκλεισμό της Εθνικής Τουρκίας από τα τελικά του Euro 2024 σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο Μαχμούντ Ριζάγιεφ αναφέρει στο Twitter:

«Σε περίπτωση αποχώρησης της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα θα αρχίσει μεγάλη έρευνα από την UEFA.

Αν μέσα από αυτή αποδείξουν ότι έγινε πολιτική παρέμβαση στην τουρκική ομοσπονδία, θα επιβλήθούν σοβαρές κυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία από αυτές θα μπορούσε να ήταν και ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας της χώρας από το Euro 2024. Η τουρκική Super League τελεί υπό αυστηρη παρακολούθηση και τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.