ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Αυτή είναι η κλήρωση για τα ζευγάρια των πλέι οφ

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των πλέι οφ θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου

Europa League: Αυτή είναι η κλήρωση για τα ζευγάρια των πλέι οφ

Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του Europa League χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και καμία από τρεις ελληνικές ομάδες που αγωνίστηκαν στους ομίλους της διοργάνωσης δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ξεχωρίζει το Φέγενορντ – Ρόμα.

Οι ομάδες που βγήκαν δεύτερες στους ομίλους του Europa League κι αυτές που βγήκαν τρίτες στους ομίλους του Champions League έμαθαν τους αντιπάλους στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα ζευγάρια Φέγενορντ Ρόμα και Μίλαν – Ρεν ξεχωρίζουν.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League:

Φέγενορντ – Ρόμα
Μίλαν – Ρεν
Λανς – Φράιμπουργκ
Γιουνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μπενφίκα – Τουλούζ
Μπράγκα – Καραμπάγκ
Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας
Σαχτάρ – Μαρσέιγ

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των πλέι οφ θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 22 Φεβρουαρίου 2024.

Για την φάση των «16» θα υπάρξει νέα κλήρωση στις 23 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των «16» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους οκτώ νικητές ομίλων του Europa League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιχνίδια στους «16» θα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου, τα προημιτελικά 11 και 18 Απριλίου, οι ημιτελικοί 2 και 9 Μαϊου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου 2024.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.