ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Europa League: Εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος (1-1) με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία

Οι Πειραιώτες δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις και αποχαιρέτησαν οριστικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Europa League: Εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος (1-1) με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Φράιμπουργκ και σε συνδυασμό με το 2-1 της Ναντ κόντρα στην Καραμπάγκ, ολοκλήρωσε τη φετινή ευρωπαϊκή του παρουσία.

Δύο γκολ στις καθυστερήσεις των δύο αγώνων, άλλαξαν τα πάντα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τη νική του νίκη στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, την ώρα που η Ναντ πανηγύριζε επίσης στο τέλος του αγώνα της με την Καραμπάγκ για το 5ο γκρουπ.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Αραμπί στο 17ο λεπτό, ωστόσο στο 90+3′ το γκολ του Κίμπλερ έβαλε τέλος στα όνειρα των «ερυθρόλευκων».

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όμως δεν θα έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Γάλλοι είναι στο +4 και εξασφάλισαν την 3η θέση που οδηγεί στον έξτρα γύρο των νοκ-άουτ του Conference League.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν – Κιούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρντ (78’ Σιλντιγιά), Γκιούντερ – Κέιτελ (62’ Βαϊφχάουπτ), Χέφλερ – Γκρίφο, Γκερέ (62’ Γεόνγκ), Ντόαν (62’ Εγκεστάιν)- Γκρέγκοριτς (72’ Πέτερσεν)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Άβιλα, Μπα, Ντόι, Βρουσάι (82’ Ρέτσος)– Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπομ, Μπιέλ (69’ Κούντε)– Μασούρας (82’ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (39’ Ρέαμπτσιουκ), Ελ Αραμπί (82’ Ουί Τζο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.