ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Europa League: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα με απουσίες την Μπράιτον στην πρεμιέρα της στους ομίλους

Η Μπράιτον στην τρέχουσα σεζόν έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Europa League: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα με απουσίες την Μπράιτον στην πρεμιέρα της στους ομίλους

Η ΑΕΚ ξεκινά σήμερα την προσπάθειά της στον Β’ όμιλο του Europa League.

Εναντίον της Μπράιτον στο «Φάλμερ», η νίκη στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης μοιάζει όνειρο απατηλό, αν αναλογιστεί κανείς και τις σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Οι απουσίες των δύο βασικών σέντερ μπακ, Βίντα και Μουκουντί, είναι ό,τι χειρότερο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ταχύτητα και έφεση στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Διαθέσιμοι, αντίθετα, είναι οι Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, όμως ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν παραπέμπει σε 90λεπτη συμμετοχή. Ο Λιβάι πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός, αφού προέρχεται από θλάση και αύριο συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από τον τραυματισμό του στο πρώτο ματς με την Αντβέρπ (22 Αυγούστου).

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, βρίσκεται η μεγάλη έκπληξη της τελευταίας διετίας στην Premier League. Η Μπράιτον εξασφάλισε πέρσι τη συμμετοχή της στα κύπελλα Ευρώπης για πρώτη φορά στην Ιστορία της, ενώ στην τρέχουσα σεζόν έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εναντίον της ΑΕΚ ίσως κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα και ο Άνσου Φάτι, που έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο το Σάββατο στη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.