ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Με Τσουκαρίτσκι στα playoffs ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει την Γκενκ

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου

Europa League: Με Τσουκαρίτσκι στα playoffs ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει την Γκενκ

Η σέρβικη Τσουκαρίτσκι θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League, αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της Γκενκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Πειραιώτες έμαθαν το μονοπάτι μέχρι και τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον δρόμο να είναι ανοιχτός αν αποκλείσει τους Βέλγους.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στη Σερβία. Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές μετά τα ματς με την Γκενκ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Τσουκαρίτσκι είναι μια ομάδα στα μέτρα του Ολυμπιακού, που θα μπορούσε να κληρωθεί με ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.