ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Europa League: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στους ομίλους τη Φράιμπουργκ

Το πλάνο του Μαρτίνεθ

Europa League: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στους ομίλους τη Φράιμπουργκ

Στην πρώτη «αποστολή» του στον 1ο όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (22:00, Cosmotesports 5HD) την Φράιμπουργκ.

Πέρσι «παραδόθηκε» στην ανωτερότητα σε μία πολύ κακή σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης και στον όμιλο του Europa League, χάνοντας με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Φέτος όμως, όπως παραδέχθηκε κι ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Κρίστιαν Στράιχ, ο Ολυμπιακός είναι μία εντελώς «διαφορετική» ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να καταθέσουν δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, ποντάροντας πολλά στη δυναμική που προσφέρει στον Ολυμπιακό η έδρα του.

Το πλάνο του Μαρτίνεθ

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Ορτέγκα (αντί του Κίνι), Ιμπόρα, Μπιέλ, αλλά και οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση για τον πρώτο αγώνα τους στον όμιλο του Europa League.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός, Άλαρντ Λίντχουτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόγκιερ Χόνινγκ, Πάτρικ Ίνια και 4ο τον Άλεξ Μπος. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός, Κλέι Ρούπερτι και AVAR ο Έρβιν Μπλανκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.